VAN BERKEL STUCADOORS TILBURG
UW STUCADOOR IN DE REGIO

WANDEN:

De mogelijkheden voor het afwerken van de wanden zijn eindeloos. Veel gekozen afwerkingen zijn, glad pleisterwerk, schuurwerk, spuitwerk of spachtelputz in verschillende korreldiktes en kleuren. Of wat dacht u van een afwerking met een gespoten texlaag? En voor natte ruimtes zijn niet alleen tegels geschikt, maar ook b.v betonlook, of toch pleisterwerk dat is afgewerkt met een coating laag.

 

PLAFONDS:

Schuurwerk, glad pleisterwerk of spuitwerk behoren tot de meest voorkomende afwerking voor uw plafonds. Het is ook mogelijk om uw plafonds te verfraaien d.m.v. een prefab of handgemaakte lijst. Een plafond wat is afgewerkt met glad pleisterwerk kan ook worden voorzien met een gespoten texlaag. Het is ook mogelijk om uw plafond te verlagen met stucplaten.

 

 

 

BUITENGEVEL-ISOLATIE:

Buitengevel-isolatie is geen werk dat je even op een zondagmiddag realiseert. Het vraagt tijd en veel vakmanschap. Het resultaat biedt voordelen, zoals energiebesparing en comfort. Dat is de investering zeker waard.

Buitengevel-isolatie geeft niet alleen een mooie uitstraling, de woning is niet alleen geïsoleerd maar ook beter beschermt tegen slechte weersinvloeden. Het isoleren van uw gevel scheelt u niet alleen op de stookkosten maar zal ook het geluid van buiten dempen.

Met een buitengevel-isolatie bespaart u zo'n € 6,50 per M2 per jaar aan energiekosten. De investering die u doet, verdient u in zo'n 10 jaar terug. Bovendien stijgt het energietabel van uw woning met het aanbrengen van buitengevel-isolatie.

Buitengevel-isolatie zijn polystyreen platen die verlijmd worden op de gevel van uw woning. De platen zijn beschikbaar in alle soorten en maten van 2 cm dikte tot wel 12 cm dikte. Na het plakken van de gevelplaten zal er ook bewapeningsgaas moeten worden geplaatst, voordat de eindafwerking laag kan worden aangebracht.

Dit is meestal schuurwerk of spachtelputz die voor een mooie uitstraling zorgen. Afwerkingen van tegels of hout behoren ook tot de mogelijkheden.

 


 Voor woningen ouder dan 2 jaar!